MIDEA MHA-V16W/D2N8-B M-Thermal osztott hőszivattyú

Készleten

Bruttó ár: 2,559,050 Ft

Leírás

A Midea hőszivattyú rendszerei már a jelenleg forgalomban lévő legkörnyezetkímélőbb R32-es hűtőközeggel működnek. A Midea hőszivattyúknak nem számítanak a kinti mínuszok. Bármilyen időjárási körülményben kellemes meleget és használati meleg vizet varázsolnak otthonodba. Midea hőszivattyúddal egy készülékkel megoldhatod otthonod téli fűtését, nyári hűtését és a használati melegvízkészítést is. Nem mellesleg napelemes rendszerrel kombinálva akár 0 Ft-os villanyszámla mellett. Midea hőszivattyúdat akár okos eszközödről is tudod irányítani, működését monitorozni. A heat pump keymark egy önkéntes, független európai tanúsítási védjegy minden hőszivattyúra. Független harmadik fél által végzett tesztelésen alapul, és bizonyítja, hogy a hőszivattyús készülék megfelel a KEYMARK rendszer szabályainak, meghatározott termékkövetelményeknek, valamint az Ecodesign irányelv, a 813/2013 és a 814/2013 EU rendelet meghatározott hatékonysági követelményeinek. A KEYMARK célja a piaci átláthatóság és a vásárlói bizalom erősítése. Az új Midea M-Thermal széria beltéri egysége az előző szériához képest ~37%-kal kisebb, így kisebb a helyigénye és könnyebb a szerelhetősége.

További információk

Márka

HMV

Névleges kapacitás fűtés

10 kW

Névleges kapacitás hűtés

8 kW

Teljesítmény
Névleges kapacitás hűtés:
8 kW
Névleges kapacitás fűtés:10 kW
Teljesítmény felvétel hűtés:A35/W18 kW
Teljesítmény felvétel fűtés:A7/W35 kW
Energiahatékonyság
Működési tartomány hűtés:
-5 - 43 °C
Működési tartomány fűtés:-25 - 35 °C
SEER (szezonális hűtési jóságfok):
SCOP (szezonális fűtési jóságfok):4,62
Beltéri egység
Beltéri egység mérete:
mm
Beltéri egység átlagos hangnyomás értéke:43 dB dB
Kültéri egység
Kültéri egység mérete:
mm
Külltéri egység átlagos hangnyomás értéke:68 dB(A) dB
Extrák
Igényelhető kedv. Tarifa:
igen

További információk

A Weboldalon bemutatott termékek fotóiért, a termékadatok pontatlanságáért és az elérhetőségért a Társaság nem vállal felelősséget.

Ezekről a Felhasználó személyesen tájékozódhat a Társaság kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a Weboldalon megadott kapcsolattartási e-mail címen, telefonszámon.