Hőszivattyú

A hőszivattyú alternatív fűtési módszert jelent a 21. században. Napjainkban a fűtéstechnika és a klímatechnika szorosan kapcsolódik egymáshoz. A hőszivattyús rendszerek elterjedésével a gázkészülékek egyre jobban háttérbe szorulnak, de ez nem azt jelenti, hogy elhanyagolhatóak vagy megspórolhatóak a már bevált fűtési rendszerek gépészeti részegységei.

Bővebben

Komplett épületgépészeti rendszerek

Annak ellenére, hogy sokszor a gépészeti elemek “láthatatlan” helyen vannak egy épületben (családi ház vagy akár egy ipari létesítmény), az épület “lelke” mindig is a jól megtervezett és kivitelezett gépészet lesz, mivel az épületekben kialakított fűtési-, hűtési- és szellőztető rendszerek határozzák meg a bent tartózkodók komfortérzetét és életminőségét. Azonban nem szabad megfeledkeznünk a vizes berendezésekről, szaniterekről sem, melyek nem csak funkciós szerepet töltenek be, hanem manapság már design elemként is szolgálnak a mai modern ingatlanoknál.

Bővebben

Szellőzés

A komfort szellőztetés feladata, hogy az megteremtse a legidálisabb állapotot és fenn is tartsa azt. A friss levegő bejuttatását és a “szennyezett” levegő elvezetését úgy kell megoldani, hogy az ott dolgozó vagy élő emberek ebből szinte semmit ne észleljenek. Ez az állapot a rendszer pontos méretezésével vagy szabályozásával érhető el.

Bővebben

Napelem

Aliquam fermentum felis lacus, in volutpat libero tristique in. Nulla vulputate ac urna et eleifend. Aenean ut augue a ante rutrum ornare id nec lacus. Quisque mi metus, rhoncus in tortor vitae, iaculis lacinia lorem.

Bővebben

Klíma

Családi házak, lakások, irodák, komplett társasházak mono- illetve multi split rendszere. A legelterjedtebb megoldás a hétköznapi felhasználásban, egy beltéri egységgel, mellyel egy adott területet lehet hűteni vagy fűteni.

Bővebben