MIDEA MCB-09-SP Breezeless E

Készleten

Bruttó ár: 290,449 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

A Midea lakossági légkondicionálóira (csak monosplitek) a törvényileg kötelező 1 év jótállás mellé + 4 év kiterjesztett jótállás elérhető.

A BreezeleSS E iECO funkciójának köszönhetően a készülék a felhasználói szokások monitorozásával megtanulja tulajdonosa szokásait, így komfortosabbá téve a mindennapi használatot.

A BreezeleSS+ légterelőlapátjain található 7612 db minilyuknak köszönhetően a készülékek légterelelése lágy és gyengéd. A készülék az új kialakításnak köszönhetően három oldalon gyengéden oszlatja el a befújt levegőt.

Midea gyári wifi vezérlés, hogy bárhonnan, bármikor működtethesd klímádat! Pofonegyszerűen monitorozhatod, és irányíthatod légkondicionálódat mobileszközödről.

Találj klímaszerelő szakembert magadnak másodpercek alatt. Kérj közvetlen ajánlatot országos hálózatunk bármely tagjától. Ingyenes partnertérképünkön összegyűjtöttük neked a legmegbízhatóbb szakembereket hálózatunkból.

Induláskor a beépített Air Magic+ ionizátor által generált negatív ionok milliói árasztják el a helyiséget, hogy nagyobb sterilizációs sebességgel semlegesítsék a baktériumokat és vírusokat.

További információk

Márka

Névleges kapacitás fűtés

3,8 kW

Névleges kapacitás hűtés

2,6 kW

Teljesítmény
Névleges kapacitás hűtés:
2,6 kW
Névleges kapacitás fűtés:3,8 kW
Teljesítmény felvétel hűtés: kW
Teljesítmény felvétel fűtés: kW
Energiahatékonyság
Működési tartomány hűtés:
°C
Működési tartomány fűtés: °C
SEER (szezonális hűtési jóságfok):8,5
SCOP (szezonális fűtési jóságfok):4,6
Beltéri egység
Beltéri egység mérete:
mm
Beltéri egység átlagos hangnyomás értéke:81.2x29.9x19.9 cm dB
Kültéri egység
Kültéri egység mérete:
mm
Külltéri egység átlagos hangnyomás értéke:72x49.5x27 cm dB
Extrák
Igényelhető kedv. Tarifa:

További információk

A Weboldalon bemutatott termékek fotóiért, a termékadatok pontatlanságáért és az elérhetőségért a Társaság nem vállal felelősséget.

Ezekről a Felhasználó személyesen tájékozódhat a Társaság kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a Weboldalon megadott kapcsolattartási e-mail címen, telefonszámon.