Klíma

Lakossági klímatelepítés

Családi házak, lakások, irodák, komplett társasházak mono- illetve multi split rendszere. A legelterjedtebb megoldás a hétköznapi felhasználásban, egy beltéri egységgel, mellyel egy adott területet lehet hűteni vagy fűteni.

Komfort

Üzletek, irodaházak, csarnokok, iskolák, óvodák hűtése és fűtése. Ez a szegmens nagyon meghatározó a mindennapokban, hiszen mindennapjaink nagy szeletére van hatással. Egy rosszul kiépített rendszer a munka és az egészség rovására is mehet.

Technológia

Gombaházak, nyomdaipari létesítmények, uszodák, élelmiszeripari üzemek, ipari csarnokok hűtése és fűtése. Minden termék előállítása valamennyi hőenergiát igényel, legyen az hideg vagy meleg. Van rendszer, amely kifejezetten érzékeny erre, van, amely kevésbé. A nehézséget az okozza, hogy állandóan nagyon kicsi hibahatárral kell dolgozni.

Szerver

Szervertermek hűtésénél egy állandóan üzemelő technológiáról van szó, ahol nem csak a nyári melegben kell biztosítani a működési tartományt, hanem a téli alacsony hőmérséklet esetén is. Ezt ma már különböző technikákkal üzembiztosan el lehet érni.

Árajánlat kérése